English version below
Cari enogastronauti,
eccoci giunti alla IV edizione di Malazè - il cratere del gusto.
Ogni anno si cerca di limare gli errori commessi nelle precedenti edizioni, ma soprattutto nuovi soggetti si avvicinano a “Malazè”, arricchendolo di nuova linfa vitale, con la loro cultura e le loro storie.
Quando pensammo a “Malazè”, lo concepimmo in progress, nel senso che l’obbiettivo finale sarebbe stato, quello di farlo diventare una vera e propria vetrina dell’enogastronomia e delle attività legate allo sfruttamento delle risorse archeologiche e ambientali dei Campi Flegrei.
Con questa edizione siamo giunti al 70% del nostro progetto, che sembrava un sogno irrealizzabile per il nostro territorio.
Oggi a questo evento partecipano quasi 100 soggetti, tra imprese di settore e il mondo dell’associazionismo. Ora verrà la parte più difficile da realizzare per lanciare Malazè definitivamente.
Parte che in genere dovrebbe competere alle istituzioni, promuovendo ed affiancando progetti come questo con la partecipazione di buyers, educational tours, giornalisti ed esperti del settore. l nostro lavoro, con entusiasmo e passione, continuerà, comunque.
Alle tante persone che approfitteranno di questa manifestazione per trascorrere alcuni momenti di completo relax godereccio, vogliamo dire che troveranno tante belle iniziative enogastronomiche, ma soprattutto entreranno in contatto con le tante belle persone che partecipano a Malazè, ognuna con la sua storia, il suo evento e con le bellezze uniche dei nostri territori.
Buon Malazè a tutti Voi.
Il Presidente
Rosario Mattera
______________________________
Beloved food and wine surfers!
here we come to IV edition of Malazè – the taste crater.
Every year we try to correct all mistakes made in the former editions, but above all new characters approach Malazè, enriching it with new vital lymph, with their culture and their stories.
When we thought about Malazè, we conceived it as in progress, in a way that the final purpose was to let it become a true showcase of the wine and food and of all activities tied to the Campi Flegrei archaeological and environmental resources exploitation.
With this edition we came to 70% of our project, and it seemed an unattainable dream for our country.
Today almost 100 characters join this event, considering sector enterprises and associationism world. Now comes the hardest part to realize to bring out once and for all Malazè.
This part should usually be responsibility of the state institutions, advertising and supporting projects like this with the involvement of buyers, educational tours, journalists and experts at this sector. Anyhow, our work will continue with enthusiasm and passion.
To all people who will take advantage of this cultural event to spend some relaxing and merry moment, we want to say that they will find a lot of beautiful food and wine initiatives, but, most of all, they will be in touch with all the beautiful people that attend Malazè, everyone with his story, with his happening and with our country unique beauties.
Have a nice Malazè
President
Rosario Mattera
No comments:
Post a Comment
Note: only a member of this blog may post a comment.